Cannes Lions Health & Wellness ve Pharma kazananları açıklandı!

Güncelleme Tarihi:

Cannes Lions Health & Wellness ve Pharma kazananları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 16:01

2014 yılında başlatılan Health & Wellness ve Pharma Lions, sağlık uzmanlarını, hastaları ve tüketicileri hedef alan, ilaç ve sağlık iletişiminde yaratıcılığı kutluyor.

Haberin Devamı

The Health & Wellness Lions; kişisel refah ve ilham kaynağı olan tüketici sağlığını, halka açık eğitimleri kapsayan, reçetesiz ürünleri destekleyen, kendi kendini teşhis edebilen ya da proaktif kişisel bakım olanakları için yaratıcılık yaklaşımlarını kutluyor.

Health & Wellness'de alınan 2245 başvurudan 14 Altın, 20 Gümüş ve 30 Bronz olmak üzere 65 Aslan kazanıldı. “Araç Kaza Komisyonu Victoria - Meet Graham” için Clemenger BBDO Melbourne, Grand Prix’yi kazandı.

Health & Wellness Jüri başkanı ve Almanya Serviceplan Health & Life’ın yaratıcı ortağı olan Mike Rogers, "2014 yılında Lions Health'in tanıtılmasından bu yana Health & Wellness Lions’ın sağlık yaratıcılığının endüstri algısı üzerindeki inanılmaz etkisine tanık olmak büyüleyici. Gelişen işler gördük ve bu yılın çeşitlilik ve işlerin kısa listesi, teknolojinin ve verilerin yaratıcı kullanım için kesiştiğini gösterdi." diye belirtti.

Haberin Devamı

McCann Health, Avustralya ve Güneydoğu Asya Executive Kreatif Direktörü ve Lions Pharma jüri başkanı June Laffey; “Bizler hayatları değiştirebilecek işler yaratabilir ve dünyadaki en iyi çalışmayı ödüllendirebiliriz. Kısa liste çok zorluydu ve jüri odasında çok güçlü yaratıcı argümanlar vardı. Değerlendirme süresince ödüllendirdiğimiz çalışmanın, gelecekte neler olabileceğini ve yaratıcılığın mümkün olduğunu yansıtması konusunda çok dikkatliydik.” diye belirtti.

Özel Ödüller:

Lions Health Grand Prix for Good, kendi bölümünde bir Grand Prix için uygun olmayan ancak altın aslan kazanan işlere açık olan bu ödülü Lions Health, McCann Health, New Delhi / McCann Worldgroup Hindistan, Mumbai'nin Afganistan Sağlık Bakanlığı için yaptığı ”Immunity Charm” işi kazandı.

Ödül, Birleşmiş Milletler İletişim ve Halkla İlişkiler Genel Müdürü Caleb Tiller ve Pharma ve Health & Wellness Jürisi üyeleri: Mike Rodgers, June Laffey, Christine Abbott ve R. John Fidelino tarafından değerlendirildi.

Yılın Healthcare Ajansı ödülü Area 23, New York'a, ikinci Medulla Communications, Mumbai’ye, üçüncü olarak McCann Health, Yeni Delhi’ye verildi.

Haberin Devamı

Yılın Healthcare Network ödülü McCann Health’e gitti; FCB Health ikinci, The CDM Group ise üçüncü oldu.

Lions Health Executive Festival Direktörü Louise Benson; "Lions Health şu anda dördüncü yılında ve şu anda Pharma ve Health & Wellness Lions, yeni fikirlerin kutlandığı, tartışıldığı ve inşa edildiği endüstri platformu haline geldi' yorumunda bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!