Çanlı Sporcu Balkan Şampiyonası’nda 3’ncü Oldu

Güncelleme Tarihi:

Çanlı Sporcu Balkan Şampiyonası’nda 3’ncü Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 15:25

ÇAN BELEDİYESİ GÜREŞ KULÜBÜ SPORCUSU FEYZULLAH AKTÜRK, BALKAN GÜREŞ ŞAMPİYONASI'NDA 3'NCÜ OLDU. AKTÜRK, BAŞARISINI ÇAN BELEDİYE BAŞKANI ABDURRAHMAN KUZU İLE PAYLAŞTI.

Türkiye Güreş Federasyonu’nca düzenlenen, 1.Yıldızlar Balkan Güreş Şampiyonası geçtiğimiz günlerde Bursa’da gerçekleştirildi. Şampiyonada 3’ncülük madalyasını Çan Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Feyzullah Aktürk kazandı.
Türkiye’nin yanı sıra Romanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Sırbistan, Yunanistan, Makedonya, Kosova, Arnavutluk ve Karadağ olmak üzere 10 ülkeden toplamda 203 sporcunun katıldığı şampiyonada Çan Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Feyzullah Aktürk yine büyük bir başarıya imza attı. 85 Kilogramda Balkan Şampiyonası’nda 3’ncülük madalyası alan Aktürk, Çan’ın ve Çanakkale’nin gururu oldu.
Çan Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Feyzullah Aktürk, madalya heyecanını paylaşmak ve yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etmek adına Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’yu makamında ziyaret etti. Başarılarından dolayı genç sporcuyu kutlayan Başkan Kuzu, "Bizim tarihimizde güreş sporunun ayrı bir önemi var. Çünkü güreş; yiğitliğin, kudretin bir nişanesi olmakla beraber, aklın ve ahlakın ortak noktada buluştuğu farklı bir spor dalıdır aynı zamanda. Bu sebepten ben bir kez daha genç kardeşimiz Feyzullah’ı kutluyorum. Kendisi her zaman olduğu gibi yine başarıyla dönerek bizleri memnun etti. Bu başarılarının daim olacağına inanıyorum. Allah yardımcısı olsun" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!