Çankırı'da Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 14:29

Çankırı'da Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlandı

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA) ÇANKIRI İl Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Teşkilatı’nın 179. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 
Çankırı İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Bozkurt, Jandarma Teşkilatı’nın 179. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunma töreni son buldu. İl Jandarma Komutanı Bozkurt ve beraberindekiler çelenk sunma töreninin ardından Vali Hamdi Bilge Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerinden dolayı İl Jandarma Komutanı Jandırma Albay Murat Bozkurt’a ve heyetine teşekkür eden Vali Aktaş milletin huzuru ve güvenliği için 179 yıldır fedakarca hizmet veren Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladığını ifade etti.
Vali Aktaş, “Kurulduğu günden beri yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Ulu önder Atatürk’ün deyimiyle 'Bir Kanun Ordusu” olan Jandarma Teşkilatı; milletimizin emniyeti için çalışarak şerefli bir görevi ifa etmekte, varlığı ile milletimize güven vermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, değerli mensuplarına görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!