Çankırı ailesinden şık gece

Güncelleme Tarihi:

Çankırı ailesinden şık gece
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2012 00:00

Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Talip Çankırı ve eşi Ceyda Hanım, oğulları Kaan’ın sünnet töreni dolayısıyla Sheraton Otel’de şık bir davet verdi. Geceye Ankara’nın önde gelen iş adamları ve cemiyet hayatından isimler katıldı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Talip Çankırı ve eşi Ceyda Hanım Sheraton Otel’de şık bir davete ev sahipliği yaptı. Oğulları Kaan’ın sünnet töreni dolayısıyla dostlarını ağırlayan çift, konuklarını balo salonunun girişinde karşıladı. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Başkanvekili Tarık Artukmaç Talip Bey’i bu mutlu gününde yalnız bırakmayan isimler arasındaydı.

Girişte karşıladılar

Geceye, Köpük Kralı olarak da bilinen Özpor Yalıtım’ın sahibi Cazım Özal, Türkiye Müteahhitler Birliği eski Başkanı Erdal Eren, Ankaragücü eski Başkanı Cemal Aydın, gibi isimler katıldı. Spor, cemiyet ve iş hayatının bir araya geldiği gecede keyifli görüntüler vardı. Yemek öncesi gerçekleşen kokteylde, konuklar sohbet etme imkanı buldu. Gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Çankırı çifti, örnek bir misafirperverlik sergiledi. Çifte, balo salonunun girişinde oğulları Kaan ile kızları Ceyla da eşlik etti.

Kokteylin ardından masalarındaki yerlerini alan konuklar, Çankırı ailesinin salona girişini uzun süre alkışladı. Çocukları Kaan ve Ceyla’nın arkalarında salona giren Çankırı çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Salona girdikten sonra ilk danslarını yapan Çankırı ailesi izleyenlere görsel bir şölen yaşattı. Kaan’ın kardeşi Ceyla ile yaptığı başarılı dansı ise salondan büyük alkış aldı. Gecede son olarak ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!