Canik’ta iki proje hayata geçirildi

Güncelleme Tarihi:

Canik’ta iki proje hayata geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 17:28

Canik’ta iki proje hayata geçirildi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN’un Canik Belediyesi tarafından Hasköy'de yapılan Meşe Orman Park projesinin 1. etabı ve Zübeyde Hanım Konağı, Sağlık Bakanı Demircan'ın da katılımıyla açıldı. 

Canik Belediyesi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi (DOKAP) işbirliği ile hayata geçirilen Meşe Orman Park projesinin 1. etabı ve belediye tarafından hayata geçirilen Zübeyde Hanım Konağı için açılış töreni düzenlendi. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Vali Osman Kaymak'ın da katıldığı törene vatandaşların da ilgisi yoğun oldu. 

Samsun'un, Karadeniz'in cenneti olmaya layık bir il olduğuna da işaret eden Bakan Demircan, "Biz 6 milletvekilimizle birlikte şehrimiz için çalışıyoruz ve çok güzel sonuçlar alıyoruz. Samsun'umuzda programa aldığımız yatırımlar devam ediyor. Bafra'da, Alaçam'da, Yakakent'te, 19 Mayıs'ta, Tekkeköy’de, Atakum'da, Salıpazarı, Ayvacık, Çarşamba, Vezirköprü'de sağlık yatırımları yapıyoruz. Turizm alanında Samsun'un harekete geçmesini istedik. Kuveyt'ten Samsun'a charter seferleri başlayacak. Samsun yurt dışına açılmış olacak" dedi.

'CANİK, ÇOCUK VE KADIN DOSTU' 
Konuşmasına Anneler Günü'nü kutlayarak başlayan Başkan Osman Genç, "Burada şehrimizin nefes alabileceği çok güzel bir doğa projesini hayata geçirdik. Ayrıca annelerimiz için bir hanım konağı yaptık ve Anneler Günü'nde annelerimize armağan etmek istedik. Şehir ve insan ilişkisi önemlidir. Bize göre şehirlerin kimlikleri, insanların kimliğidir. Dolayısıyla şehirlerin de bir ruhu vardır. Canik insana duyarlı, çocuk dostu, kadın dostu bir şehirdir. Çocuklarımız için sıbyan mektepleri, eğitim, kültür, tesisleri yapıyoruz. Müzik Okulu, Tiyatro Okulu kurduk. Kadınlarımız için hanım konakları, kurs merkezleri inşa ediyoruz" dedi. 


Konuşmaların ardından her iki projenin açılış töreni gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!