Canik’ten Hayat Boyu Eğitim

Güncelleme Tarihi:

Canik’ten Hayat Boyu Eğitim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 18:25

CANİK BELEDİYESİ AÇTIĞI EĞİTİM MERKEZLERİ VE DÜZENLEDİĞİ KURSLAR İLE 7’DEN 77’YE TÜM VATANDAŞLARA HAYAT BOYU KENDİLERİNİ GELİŞTİRME İMKANI SUNUYOR.

Canik Belediyesi açtığı eğitim merkezleri ve düzenlediği kurslar ile 7’den 77’ye tüm vatandaşlara hayat boyu kendilerini geliştirme imkanı sunuyor.
Canik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mesleki kurslar yoğun ilgi görüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi ve Hacıismail Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi, Bilgi Evleri, Kariyer Gelişim Merkezi ile CAKEM olmak üzere birçok eğitim merkezinde düzenlenen okuma-yazma, iğne oyası, bağlama, gitar, nakış, aşçılık, diksiyon, kuaförlük, cilt bakımı, resim, ebru sanatı, bilgisayarlı ön muhasebe, çocuk bakım elamanı, mefruşat, biçki-dikiş gibi birçok branşta verilen kurslarda vatandaşlar hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de kendilerini geliştiriyorlar.
GENÇLER VE KADINLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOR
Sosyal ve kültürel kursların önemini vurgulayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her yıl periyodik olarak düzenlediğimiz kurslarımızın nitelik ve çeşitliliğini artırarak, kültür ve sanattan el sanatlarına, bilgi ve beceri kurslarına varıncaya kadar yeniliyoruz. Bu kursları düzenlememizin amacı gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp, topluma faydalı bireyler haline getirmek ve bunun yanı sıra zamanlarının çoğunu evde geçiren, hiçbir sosyal hayatı olmayan ev hanımlarımızın özgüvenlerini tazeleyip el becerilerini geliştirerek üretime ve aile bütçelerine katkı sağlamalarına vesile oluyoruz. Her yaştan insanımıza hitap eden kurslarımızdan vatandaşlarımızın yararlanması bizler için onur ve gurur verici" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!