Çanakkale'den Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine destek

Güncelleme Tarihi:

Çanakkaleden Güneydoğuda görev yapan güvenlik güçlerine destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 13:24

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibince başlatılan kampanya kapsamında toplanan yöresel ürünler, Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine gönderildi.
Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Temsilcisi Burçin Uzunca, yaptığı açıklamada, Çanakkale halkı olarak, Güneydoğu'da vatan uğruna terörle mücadele eden ve bu uğurda canlarını hiçe sayan güvenlik güçlerine destek ve moral vermek amacıyla yanlarında olduklarını hissettirmek için kampanya başlattıklarını söyledi.
Uzunca, 101 yıl önce Çanakkale'de yaşanan ruhu yansıtmak adına Çanakkale'ye ait yöresel ürünleri kolluk kuvvetlerine gönderdiklerini belirterek, "Bilsinler ki bizler Çanakkale halkı olarak tek yürek her zaman yanlarındayız. Dün Çanakkale Savaşları'nda olduğu gibi, Doğu ve Güneydoğu'da devletin bekası, milletin refahı ve huzuru için bugün birlik olma günüdür. Kardeşçe yaşadığımız bu topraklarda birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara rabbim hiçbir zaman fırsat vermesin. Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi olarak bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize ve bu kampanyada emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!