Çanakkale'de Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Çanakkalede Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 15:30

Çanakkale'de Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi gerçekleştirildi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  (ÇOMÜ) işbirliği ile Troia Kültür Merkezi’nde “2017 Girişimcilik Kariyer Zirvesi ” gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik, protokol konuşmalarıyla devam etti. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, öğrencilere İŞKUR hizmetlerinden faydalanmalarının getireceği avantajlardan bahsederek, kariyer planlamasının önemini vurguladı.

Konuşmaların ardından Dr. Sadık Vural, Girişimcilik, Yaşam Antrenörü Necati Demirci, Etkili İletişim ve Beden Dili, Kitle Konuşmacısı Canten Kaya, Eğitici bir Stand Up gösterisi ile öğrencilere sunum yaptı. İş ve Meslek Danışmanları Şeyda Topuz ve Salih Ersoy İş Arama, Etkili Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri konularında seminer verdi.

Kura ile belirlenen katılımcılar, etkinlik sonunda çekilişle, yazarların imzalı kitaplarını, dil kursundan ücretsiz eğitim ve indirim kazanma hakkına sahip oldu.

ÇANAKKALE / DHA
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!