Çanakkale'de Genel Sekreter Yeşildağ hekimlerle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Çanakkalede Genel Sekreter Yeşildağ hekimlerle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 16:19

Çanakkale'de Genel Sekreter Yeşildağ hekimlerle bir araya geldi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, Devlet Hastanesi hekimleri ile bir araya geldi.

Çanakkale İl Özel İdare binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. İsmail Temiz, İdari Mali Hizmetler Başkanı Vekili Uz. Dr. Akif Zaloğlu, Çanakkale Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yusuf İlker Çömez ve hekimler katıldı.

Toplantıda yapılan hizmetlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Genel Sekreter Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, taze kanın her zaman kurumun aktif ve dinamik yapısını değiştirdiğini söyledi. Yeni devraldığı bu bayrağı daha ileri taşımak için var gücüyle çalışacaklarını ifade eden Yeşildağ sözlerine şöyle devam etti:

“Bu yüzden tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapmayı planladık. Yeni hastanemize taşınmamızla birlikte yeni konferans salonumuzda daha sık bir araya gelerek değerlendirme toplantıları gerçekleştireceğiz. Bize bir görev verildi. Bize verilen bu görevi sizlerin de destek ve katkılarıyla en iyi şekilde yapmayı arzu ediyoruz. Halkımız için hep birlikte güzel şeyler yapmak ve buna vesile olmak en büyük amacımızdır."

Çanakkale Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. İlker Çömez ise, “Yeni binamız ile hizmet alanlarımız daha da genişleyecek. Biz bu konuda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Kalite standartlarında eğitim konusunda dünya standartlarında akredite olmayı hedefliyoruz. Sizlerden de aynı hassasiyeti ve heyecanı bekliyoruz. Sizlerin desteği ve gayreti bizler için oldukça önemli” diye konuştu.

Genel Sekreter Yeşildağ'ın, hekimlere toplantının devamında yeni hastane ve birimler hakkında detaylı bilgi vermesinden sonra, görüş ve önerilerini almasıyla toplantı sona erdi.

ÇANAKKALE / DHA
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!