Çanakkale'de AK Parti yeniden Mecliste

Güncelleme Tarihi:

Çanakkalede AK Parti yeniden Mecliste
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 20:19

Çanakkale'de AK Parti yeniden Mecliste

Haberin Devamı

Çanakkale'de AK Parti yeniden Mecliste

ÇANAKKALE Belediye Meclisinin Ekim ayı Olağan toplantısında Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan ve AK Parti Grup Başkanvekili Avukat Tülay Ömercioğlu arasında yaşanan tartışmanın ardından, Kasım Ayı olağan toplantısı sakin geçti.
Çanakkale Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısı birinci oturumunda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve AK Parti Grup Başkanvekili Avukat Tülay Ömercioğlu arasında yaşanan tartışmanın ardından AK Parti Grubu ikinci oturuma katılmamıştı. Günlerce devam eden tartışma polemiğinin ardından bugün gerçekleştirilen Kasım ayı olağan toplantısında AK Parti Grubu yeniden Meclise gelerek toplantıya katıldı. Açılış ve yoklamanın sonrası gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi.
AK PARTİ TEŞKİLATI DA MECLİS TOPLANTISINI İZLEDİ
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Gültekin Yıldız ve yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve partililerde Çanakkale Belediye Meclisi Kasım ayı Olağan toplantısına izleyici olarak katılarak, meclis üyelerine destek verdi.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!