Çanakkale’de Açık Hava Sinema Geceleri başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale’de Açık Hava Sinema Geceleri başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 12:45

Çanakkale’de Açık Hava Sinema Geceleri başlıyor

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Belediyesi tarafından Özgürlük Parkında düzenlenecek Açık Hava Sinema Gecelerinde, kentliler eski ve yeni Türk filmlerinin sıcak atmosferini yaşayacak.

Çanakkale Belediyesi tarafından her yıl Ağustos ayında düzenlenen Açık Hava Sinema Geceleri bu yılda devam edecek. Bu yılki Açık Hava Sinema Geceleri, Türk sinemasının unutulmaz eserlerinden 'Mavi Boncuk' filmi ile başlayacak. Usta Yönetmen Ertem Eğilmez’in yönettiği ve başrollerini Minur Özkul, Kemal Sunal, Tarık Akan, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe ve Emel Sayın’ın paylaştığı film yarın akşam Özgürlük Parkı’nda gösterime sunulacak.

19 Ağustos Cumartesi günü ise ünlü komedyen Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda başrolünü üstlendiği 'Olanlar Oldu' filmi gösterilecek. Hakan Algül’ün yönettiği filmde Ata Demirer’e ünlü oyuncular Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon ve Recep Renan Bilek eşlik ediyor.

Çanakkale’liler Özgürlük Parkı’nın eşsiz boğaz manzarasında, patlamış mısır ve gazoz eşliğinde açık hava sinema keyfi yaşayacak.

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!