Çanakkale SGK'dan Ziraat Odası'na bilgilendirme

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale SGKdan Ziraat Odasına bilgilendirme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 15:44

Çanakkale SGK'dan Ziraat Odası'na bilgilendirme

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Ziraat Odası başkanları ve üyelerine genel bir bilgilendirme yaptı.

SGK Çanakkale İl Müdürlüğü, Genel Müdürlük Hizmet Akdiyle Çalışanlar Daire Başkanlığından gelen eğitimcilerle birlikte Ziraat Odası'na bilgilendirme toplantısı yaptı. Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Basri Tümsek, İl Müdür Yardımcısı Hasan Yılmaz, Gülbiye Pekitkan ve şube müdürleri Esra Ceyhun ile Kerem Değirmenci de toplantıya katıldı. Şube Müdürü Esra Ceyhun, ek 5 hakkında tüm ziraat odası başkanlarına genel bir bilgilendirme yaptı.

SGK İl Müdürü Basri Tümsek, görevlerinin vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel kurumlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Bunun için her türlü imkanı değerlendirmeye hazır olduklarını, il ve ilçe teşkilatlarından talep gelmesi halinde eğitim ve seminerlerin düzenleneceğini belirtti.

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya ise, yapılan eğitimin çok verimli geçtiğini dile getirerek teşekkür etti.

Burak GEZEN / ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!