Çanakale'de "Inno Campus Projesi"

Güncelleme Tarihi:

Çanakalede Inno Campus Projesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 19:19

- Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi Okyay:"Biz Kale Grubu olarak eğitime her türlü desteği vermeye hazırız. Aynı zamanda Türkiye'deki girişimciliği geliştirmemiz gerekiyor. Bu da o projelerden bir tanesi"

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, "Inno Campus Projesi"yle ilgili olarak, "Biz Kale Grubu olarak eğitime her türlü desteği vermeye hazırız. Aynı zamanda Türkiye'deki girişimciliği geliştirmemiz gerekiyor. Bu da o projelerden bir tanesi" dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yerleşkesi'ne proje kapsamında konteyner içinde kurulan laboratuvarın açılışına katılan Okyay, Çanakkale'deki gençlerin dünyaya açılması anlamında projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Proje sayesinde üniversite bahçesinde kurulan konteynerde öğrencilerin laboratuvar ortamında deneyler yapabileceğini ifade eden Zeynep Bodur Okyay, şunları kaydetti:

"Inno Campus Projesi'ni Kale Grup olarak Onsekiz Mart Üniversitesinin katkılarıyla Çanakkale'ye getirdik. Amacımız Türkiye'deki girişimci ruhu geliştirmek, gençlerimizi yetiştirmek. Türkiye'nin sanayide hakettiği yeri sağlamak. Onun için daha yeni fikirlerle dünyaya açılan bir Türkiye'ye ihtiyaç var. Biz Kale Grubu olarak eğitime her türlü desteği vermeye hazırız. Aynı zamanda Türkiye'deki girişimciliği geliştirmemiz gerekiyor. Bu da o projelerden bir tanesi. Burası tabi bir başlangıç. Bizim amacımız, burada kalıcı olarak bir merkez olması için çalışacağız. Bu sayede Çanakkale'deki gençlerin fikirlerinin duyurulmasını ve dünyaya açılmasını istiyoruz. Bu sayede Türkiye'deki ilk yerleşik laboratuvarı kurmayı hedefliyoruz. Bu daha başlangıç, 18 Mart'ta bu açılışı yapmak bizim için ayrı bir önem arz ediyor."

Haberin Devamı

Okyay, konteynerin mayıs sonuna kadar üniversitede olacağını da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!