Can Suphandağlı için lokma hayrı

Güncelleme Tarihi:

Can Suphandağlı için lokma hayrı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 12:50

Can Suphandağlı için lokma hayrı

Haberin Devamı

İZMİR'deki Ege Telgraf gazetesinin Genel Koordinatörü Can Suphandağlı, vefatının 40'ıncı gününde lokma hayrıyla bir kez daha anıldı. Ege Telgraf'ta bir araya gelen dostları duygusal mesajlar verdi.
Gazeteci Can Suphandağlı, ölümünün 40'ıncı gününde ailesi ve dostları tarafından anıldı. Can Suphandağlı'nın eşi ve Genel Yayın Yönetmeni iz Aylin Suphandağlı, kızı Aycan Pazarlı, damadı Yiğit Pazarlı, gazetenin imtiyaz sahibi Nurten Doğan, Suphandağlı'nın anısına Ege Telgraf gazetesinin önünde lokma döktürdü. Eşini kaybetmenin üzüntüsünü her zaman yaşayacağını ifade eden Aylin Suphandağlı, "Annem oğlunu, Aycan ve Yiğit babasını kaybetti. Ben de hayat arkadaşımı, yoldaşımı kaybettim. Bugün onun aramızdan ayrılışının 40'ıncı günü. Birlikte çıktığımız bu yolda, yolumuza ailemle birlikte devam edeceğim. Ama onsuz. Can'ı, Can'ımızı her zaman anılarımızda yaşatacağız. Onu kimi baba, kimi ağabey, kimi evlat olarak daima güldüren şakaları ve hoş sohbetiyle anacak" dedi.
Ege Telgraf ailesini ziyaret eden Suphandağlı'nın dostlarından gazeteci Saadet Erciyas, Gözlem Gazetesi Kurucu Başkanı Çetin Gürel, gazeteci Hüseyin Erciyas, gazeteci İbrahim Paker, Yenigün Gazetesi Genel Koordinatörü Eyüphan Gündoğdu, TGS İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hüner, gazeteci-şair Okan Yüksel, Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Medat Şenay, CHP Konak İlçe eski Başkanı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Uğur Yelekli, Herkes İçin Acil Sağlık Derneği Başkanı Dr. Ülkümen Rodoplu, gazeteci Vahap Dabakan da üzüntülerini dile getirdi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!