Çamyuva'da otel hırsızlarına geçit yok

Güncelleme Tarihi:

Çamyuvada otel hırsızlarına geçit yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 14:24

Çamyuva'da otel hırsızlarına geçit yok

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Çamyuva Mahallesi'nde jandarma 1 aydı 7 hırsızlık şüphelisini yakaladı. Şüphelilerden 6'sı tutuklanırken, yaşı küçük olan diğeri denetimli serbest kaldı.

Çamyuva Mahallesi'nde turizm sezonunun bitmesinin ardından kapanan otellerden hırsızlık yapan şüphelileri takibe alan Çamyuva Jandarma Karakolu ekipleri, 7 şüpheliyi yakaladı. 22 Kasım'da 4 yıldızlı Zena Otel'den hırsızlık yapan 25 yaşındaki Abdulkadir İ. ve İran uyruklu 13 yaşındaki H.M., jandarma tarafından yakalandı. Abdulkadir İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheli ise denetimli serbest bırakıldı. 1 Aralık'ta yine aynı otelin kapı alüminyum doğramalarını çaldığı belirlenen 32 yaşındaki Fuat K. ve babası 66 yaşındaki Bayram K., jandarma tarafından yakalandı. 2 şüpheli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

5 Aralık'ta ise 5 yıldızlı Naturland Otel'e bakır kablo hırsızlığı için gelen 34 yaşındaki Seyit K., 27 yaşındaki Selami K. ve 36 yaşındaki Karani K. kardeşler jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Jandarmadaki sorgularında sigaraları olmadığı için hırsızlık yaptıklarını söyleyen 3 şüpheli işlemlerinin ardından tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!