Çamlıyayla'da spor şöleni

Güncelleme Tarihi:

Çamlıyaylada spor şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 14:06

Çamlıyayla'da spor şöleni

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS,(Mersin),(DHA)Mersin'in Çamlıyayla İlçe Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Ağustos ayının son iki haftasını spor etkinliklerine ayırdıklarını ifade ederek,  25-27 Ağustos tarihlerinde  3. Motor Festivalini'nin coşkusunu yaşayacaklarını söyledi.
Başkan Tepebağlı "Geçen sene Motor Festivali çok büyük rağbet gördü. Uluslarası Motor Festivaline yerli ve yabancı Motor tutkunlarının katılım başvurusu var. Bizde Uluslarası nitelikte yapacağımız bu etkinliğe iyi hazırlandık. İnşallah bu yıl etkinliğimiz daha güzel olacak. Parkurları genişlettik, alanı genişlettik, yarışmacılar sabırsızlıkla etkinlik tarihini bekliyor. Bizde vatandaşlarımızı seyir zevki yüksek olan görsel şölene dönüşecek bu yarışmayı izlemeye davet ediyoruz" dedi.
Hafta sonu ise 8. Geleneksel Briç Turnuvasını düzenleyeceklerini ifade eden Tepebağlı şöyle devam etti "Daha önceki Briç Turnuvalarına Çukurova Bölgesinden birçok sporcu ilgi gösterip katılmıştı, bu yılda oldukça talep var. Oldukça çekişmeli geçen müsabakaların bu yılda yaşanacağını düşünüyoruz. 29 Ağustosta Salı günü ise Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel olarak yapmış olduğu Karakucak güreşlerini Zevzek Tepesinde birlikte gerçekleştireceğiz. Ata sporumuz olan ve birçok güreşçinin iştirak edip rakiplerini yenmek için mücadele vereceği karşılaşmaları birlikte izleyip sporculara destek vermek için vatandaşlarımızı havaların sıcak gittiği şu dönemde Çamlıyayla'mızın temiz ve serin havasında misafir etmek istiyoruz."
DHA(AP)17.8.2017 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!