Çalışma sürüyor yaya yürüyor

Güncelleme Tarihi:

Çalışma sürüyor yaya yürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 15:42

Tamamlanmasına 10 gün kalan Hipodrom Caddesi’ndeki yaya üst geçidini kullanan vatandaşlar, engelli asansörü çalışmalarını sürdüren işçiler ile asansör malzemelerinin arasından yürüyor.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından eskidiği için yıkılan ve yaklaşık 1,5 ay önce yenisinin yapımına başlanan Hipodrom Caddesi’ndeki yaya üst geçidindeki çalışmaların tamamlanmasına az bir süre kaldı. Ocak ayının ilk haftasında yapımına başlanılan üst geçidin yaya bölümü ve merdivenleri tamamlandı. Çok sayıda okul, iş merkezi ve kamu kurumuna ev sahipliği yapan bölgede, yaya yoğunluğunun fazla olması nedeniyle üst geçidin tamamlanan bölümleri kullanıma açıldı. 

GEÇİŞE ENGEL YOK

İki tarafında da engelli asansörü çalışmalarının devam ettiği üst geçitte yayalar, asansör malzemeleri ve çalışanların arasından yürüyor. 10 güne kadar tamamlanması planlanan çalışmaların yayalara engel olmadığını kaydeden yetkililer, “Şu an asansörler monte ediliyor. Yaya bölümlerini özellikle kullanıma açtık. Bu bölümlerde hiçbir sıkıntı yok. Asansör çalışmaları da kapalı alanda sürdüğü için vatandaşı engellemiyor. Amacımız çalışmaları 10 güne kadar bitirip, asansörleriyle birlikte yayaların kullanımına açmak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!