“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı Yalova’da anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı Yalova’da anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2017 14:11

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı Yalova’da anlatıldı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA) -YALOVA’da konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay,  “İşçimizin, işverenimizin yanında olacak, alın terinin akıl teriyle değerlendiği, her ikisinin de hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışacağız” dedi.



SGK Yalova İl Müdürlüğü’nde konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Alpay, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı hakkında bilgi verdi. Alpay, seferberlik kapsamında geçtiğimiz iki hafta boyunca 23 ili ziyaret ettiklerini dile getirdi.



Tokat, Amasya, Aydın, Malatya, Rize, Adıyaman, Karabük, Kastamonu, Uşak, Ağrı, Sivas ve Yalova’nın bugün itibariyle ziyaret edildiğine değinen Alpay, ilerleyen dönemde 81 ilin tamamını ziyaret edeceklerini söyledi. Yalova ziyaretiyle ilgili bilgi veren Alpay, “Ticaret ve sanayi odaları, esnaf ve sanatkarlar odalarımız, işçi sendikalarımızın yöneticileri, iş adamları, sanayiciler, KOBİ kapsamındaki iş adamları, aktif iş gücü programlarından yararlanan iş yerleri ve çalışanlar, hibe kapsamında kendi işini kuran engelli vatandaşlar, işçiler çalışanlar, işsizler, engelli çalışanlar, üniversite öğrencileri, İade Kapsamında tıbbi cihaz kullanan vatandaşlarımız ve emeklilerimize ulaşacağız” dedi.



Gerçekleşen buluşmada teşvikleri anlattıklarını söyleyen Alpay, “Daha güçlü bir Türkiye için çalışma hayatının sorunlarını belirleyerek, çözüm yollarını birlikte bulamaya çalışacağız. İşçimizin, işverenimizin yanında olacak, alın terinin akıl teriyle değerlendiği, her ikisinin de hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışacağız. Yine hizmetlerimizle ilgili görüş ve önerileri alarak hizmet kalitemizi arttırmak için ihtiyaçları belirleyeceğiz. Bu kapsamda siz değerli basın mensuplarının da desteğine büyük ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek isteriz. Bu seferberliğin her kesime ulaşması ve etkinliği için basınımızın desteği büyük önem taşımaktadır. Bugün burada bizlerle beraber olduğunuz ve programımıza sunacağınız katkılar için şimdiden teşekkür ederiz. Çalışma Hayatında ilan ettiğimiz milli seferberliğin Yalova ilimize hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!