Çaldıkları eşyaları akrabalarına hediye etmişler

Güncelleme Tarihi:

Çaldıkları eşyaları akrabalarına hediye etmişler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 14:38

Çaldıkları eşyaları akrabalarına hediye etmişler

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ polisi tarafından yakalanan 3 kişinin, evlerden çaldıkları televizyon, et çekme makinesi, tüfek ve televizyon gibi eşyaları akrabalarına hediye ettiği ortaya çıktı.
Kahramanmaraş'ta berber Levent K.'nın park halinde olan 46 NL 479 plakalı otomobili pazartesi günü gece saatlerinde çalındı. İhbar üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, otomobili çalan kişilerin önce hafif bir ticari araçla keşif yaptığını belirledi. Yapılan araştırmada hırsızların keşif yaptığı aracın da aynı gece Gaziantep'ten çalındığı saptandı. Yapılan çalışmalar sonunda otomobilin Muhammet B. (27), İbrahim Fethullah Ö. (21) ve Fatih Y. (19) tarafından çalındığını saptayan polis, şüphelileri Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde yakalarken, otomobili Gaziantep'te, hafif ticari aracı ise Suruç'ta ele geçirdi.
EŞYALAR AKRABALARINDA ÇIKTI
Polis, şüphelileri Kahramanmaraş'a getirirken, kentte yakın zamanda meydana gelen hırsızlık olaylarını da tekrar incelemeye aldı. Yapılan araştırmada Muhammet B., Fethullah Ö. ve Fatih Y.'nin son 15 gün için farklı araçlarla Kahramanmaraş'a 8 kez gelip gittikleri, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te 15 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini saptadı. Şüpheliler, sorgularında suçlarını itiraf ederken, çaldıkları televizyon, et çekme makineleri, tüfek ve televizyonları da akrabalarına hediye ettiklerini söylediği öğrenildi. Bunun üzerine polis, şüphelilerin akrabalarının evlerine giderek eşyaları topladı. Kahramanmaraş'a getirilen çalıntı eşyalar daha sonra sahiplerine teslim edildi. Eşyalarını elmaya gelenlerden Mustafa Pur ile Ashabil Kaptanoğlu polise teşekkür etti. 3 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!