Çaldı pedalladı

Güncelleme Tarihi:

Çaldı pedalladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 16:28

Bisiklete binen küçük bir çocuğu takip eden hırsız, apartmanın zillerine basarak binaya girdi. Hırsız, demir makasıyla kilidini kırdığı bisikleti çalıp, binerek kaçtı.

Haberin Devamı

Çankaya Sancak Mahallesi 546. Sokak’ta bisikletine binen 12 yaşındaki A.E., annesinin çağırması üzerine bisikletini apartmanın içine kilitleyip, eve girdi. Bir süre sonra tekrar sokağa çıkmak için aşağı inen çocuk, bisikletinin olmadığını gördü.
Anne Nejla Elmalı, hırsızlık olayından haberdar olmasının ardından önce apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerde, hırsız binanın tüm zillerine basarak giriş kapısını açtırıyor. Bisikletin kilidini demir makasıyla kesen hırsız, çaldığı bisiklete binerek uzaklaşıyor.
Nejla Elmalı, daha sonra sokaktaki 4 ayrı kamera görüntüsünü daha izliyor. Bu görüntülerde ise hırsız, 12 yaşındaki A.E.’yı sokakta dakikalarca takip ediyor.
Mahallelelerinde, son dönemlerde çok sayıda hırsızlık olayı yaşandığını söyleyen Nejla Elmalı, güvenlik önlemlerinin artmasını istedi ve şöyle dedi:
“Gündüz vakti çocuğumu takip ediyorlar, apartmanımıza girip hırsızlık yapıyorlar. Komşularımızın da bisikletleri çalındı. Polis, güvenlik tedbirlerini artırmalı.”

BAKMADAN GEÇME!