Çakırbeyli'ye ücretsiz internet

Güncelleme Tarihi:

Çakırbeyliye ücretsiz internet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2017 13:42

Çakırbeyli'ye ücretsiz internet

Haberin Devamı

AYDIN'ın Koçarlı İlçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Merhum Başbakan Adnan Menderes'in memleketi kırsal Çakırbeyli Mahallesi'ne ücretsiz internet hizmetini sunmaya başladı.

Koçarlı'nın kırsal Çakırbeyli Mahallesi'nde geçen yıl Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi'nin ortaklaşa yaptığı proje ile organik pazar kuruldu. Bölgedeki çiftçiler kendi yetiştirdikleri ürünleri Pazar günleri burada satmaya başladı. Pazar büyük ilgi gördü. Ancak, yoğun ilgi gören pazar yerinde internet sıkıntısı yaşanınca CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, çözüm için harekete geçti. Mahalleye ücretsiz internet hizmeti getirerek çözüm buldu.

"VATANDAŞIMIZ MAĞDUR OLMAYACAK"

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Ücretsiz Wi-Fi uygulamasının altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirtip, "İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil etmekte. Biz sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, vatandaşlarımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internet bağlantısı ile tüm dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri için ilçemizde bulunan özellikle Çakırbeyli mahallesinde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu bölgede ücretsiz internet hizmetini devreye aldık" dedi.

Çakırbeyli mahallesinde cep telefonlarının internet hizmetlerinden sağlıklı bir şekilde faydalanılmadığını, telefonların çekim kuvvetinin ihtiyaca cevap verecek derecede olmadığını da belirten Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, "Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için böyle bir hizmeti vermek istedik. Görüyoruz ki vatandaşlarımızda bu durumdan memnunlar. Çakırbeyli biizm için önemli bir yerleşim yeridir. Geçmişte Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı yapan Merhum Adnan Menderes'in memleketidir" dedi.

Koçarlı Belediyesi'ne hizmetlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar,  ayrıca bu hizmetin yaygınlaşarak devam etmesini istediklerini belirtti.

Burhan CEYHAN / KOÇARLI(Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!