Çadır kentte futbol turnuvası tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Çadır kentte futbol turnuvası tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 16:31

Çadır kentte futbol turnuvası tamamlandı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi’nde; Suriyeli gençlerden oluşan futbol takımları arasında gerçekleştirilen halı saha turnuvası tamamlandı.



10 bin Suriyelinin barındığı çadır kentte Suriyeli gençlerden oluşan futbol takımları arasında gerçekleşen Moral ve kardeşlik için Halı saha futbol turnuvasının final maçını; İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir, İbrahim Yağcı, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Çadır kent Eğitim ve Spor Birimi Sorumlusu Abdurrahman Yıldırım, Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen ile çok sayıda Suriyeli katıldı.



Final maçında El Fetih takım rakibi El İttihat’ı 6-4 yenerek şampiyon oldu. Suriyeli El Fetih takımı şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Kemal Vural’ın elinde aldı. Abdurrahman Yıldırım, Suriyeli misafirleri sosyal aktivitelerle hayata daha fazla bağlamayı amaçladıklarını, bu kapsamda düzenledikleri sportif faaliyetlere kamp sakinlerinin büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Suriyeli gençleri kampta çeşitli sosyal faaliyetlerle sürekli meşgul ederek yaşadıkları travmayı atlatmalarına katkı yapmak istediklerini dile getiren Yıldırım, "Suriyeli misafirlerimize yönelik böyle bir turnuvayı hem onları spora teşvik etmek hem de onların yaşamlarında bir değişiklik sağlamak düşüncesiyle tertipledikleri halı saha turnuvasının centilmenlik içerisinde geçmesi sevindirdiğini turnuvaya katılan ve şampiyon takımı kutluyorum" dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!