Buzdolabı yangın çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Buzdolabı yangın çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 14:04

Buzdolabı yangın çıkardı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki bir evde, buzdolabı fişinin kısa devre yapmasıyla yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Evde maddi hasara yol açan yangında, dumandan etkilenen üç kişi hastaneye kaldırıldı.
Efeler Mahallesi Çakırcalı Caddesi'ndeki Savaş Bayram Ger'e ait evde, bugün saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Mutfaktaki buzdolabı fişinin kısa devre yapması sonucu çıkan yangını fark eden evdeki Eylem Ger ile Ayşe Ger, korkulu anlar yaşadı. Evden yükselen dumanları gören komşular da yardıma koştu. Yangın ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Grup Amirliği'ne bildirildi. İhbar üzerine yangın yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti. Yangında, buzdolabı ile birlikte mutfak dolapları ve klimanın iç ünitesi yandı. Evdeki eşyalarda hasar oluştu.
Yangında dumandan etkilenen Ayşe Ger ile yardıma koşan komşularından Günay Gümüş ve Bülent Biçer, 112 sağlık ekiplerince Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!