Büyükşehirden Farklı Galibiyet 96 - 49

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden Farklı Galibiyet 96 - 49
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 11:06

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU GARANTİ 1. LİGİ B GURUBUNDA MÜCADELE EDEN GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI, HAFTALAR ÖNCE PLAY OFFA GİTMEYİ GARANTİLEMESİNE RAĞMEN LİGİN ERTELEME MAÇINDA ADANA MARTI TAKIMINI 96-49 MAĞLUP EDEREK PUANINI 21’E ÇIKARTTI.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Garanti 1. Ligi B Gurubunda mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, haftalar önce play offa gitmeyi garantilemesine rağmen ligin erteleme maçında Adana Martı takımını 96-49 mağlup ederek puanını 21’e çıkarttı.
Kamil Ocak Spor Salonunda oynanan ve Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak ile tüm yöneticilerinde izlediği karşılaşmaya tutuk başlayan ev sahibi mavi-beyazlı takım, ikinci, üçüncü ve dördüncü periyotlarda farklı skor elde ederek, rakibine üstünlük sağladı.
Mustafa Veli Ok’un 37, İbrahim Gür’ün 12, Musa Bulut’un 19, Mehmet Ali’nin 4, Emre’nin 4, İsmail’in 14 ve Bülent’in 6 sayı yaptığı karşılaşmadan 96-49 galip ayrılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin son haftasını deplasmanda Hakkari Yüksekova ile oynayarak ligi tamamlayacak. Ligin ardından Play-offa giderek Süper Lig mücadelesi verecek.
Maça gelerek takıma destek veren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden antrenör Muharrem Karakafa, “Adana Martı ile oynadığımız maç kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Maçın ilk periyodunda zorlansak da, daha sonra toparlandık ve farklı galip gelmesini bildik. Teknik ekibi ve Sporcularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e armağan ediyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!