Büyükşehirden Çifte Destek

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden Çifte Destek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 12:13

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “ABİM GELDİ” TİYATRO OYUNUYLA HEM MANİSALI SANATSEVERLERİ SEVİNDİRDİ HEM DE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA DESTEK OLDU.

Manisa Büyükşehir Belediyesi “Abim Geldi” tiyatro oyunuyla hem Manisalı sanatseverleri sevindirdi hem de sivil toplum kuruluşlarına destek oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Abim Geldi’ oyunu binlerce izleyiciye ulaştı. Manisa’ya tiyatroyu sevdiren Büyükşehir Belediyesi oyundan elde edilen gelirleri çeşitli derneklere aktararak sosyal sorumluluk adına da büyük bir hizmete imza attı.
Manisa’yı birbirinden kaliteli tiyatro oyunları ile tanıştıran Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Abim Geldi’ adlı tiyatro oyunu, Merkez, Akhisar, Turgutlu, Demirci, Salihli, Kula ve Sarıgöl’de binlerce tiyatroseverle buluştu. Volkan Severcan, Yeliz Şar, Bekir Aksoy, Melda Gür, Pelin Akil ve Seyhan Şaşko’nun rol aldığı oyun gösterimlerinde Manisalı tiyatroseverlerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
İzleyicilerin keyifli vakit geçirmesi ve tiyatroyla sürekli iç içe olması amacıyla her ay ulusal bir oyunu Manisalılarla buluşturduklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, oyun gelirlerinin Sarıgöl’de Eğitim Gönülleri Derneği, Kula’da Yunusemre’yi Tanıtma ve Kültür Derneği, Demirci’de Üniversiteliler Kültür ve Spor Derneği gibi derneklere aktarıldığını söyledi. Diğer ilçelerde de sanatseverlere ücretsiz olarak gösterimleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Ustamehmetoğlu, her yaştan izleyiciye hitap eden kültürel ve sosyal etkinliklerle Manisa’yı kültür ve sanat şehri yapmak için çalıştıklarını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!