Büyükşehir Sekreteri Soma'daki hizmetleri inceledi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Sekreteri Somadaki hizmetleri inceledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2016 15:45

Büyükşehir Sekreteri Soma'daki hizmetleri inceledi

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi'nin Soma'da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Soma Bölgesel Isıtma Sistemi Merkezi Genel Koordinatörü Halis Satılmış ve yetkili müdürler Genel Sekreter Halil Memiş'e eşlik etti. Soma Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nün ardından Soma Bölgesel Isıtma Sistemi Merkezi'ni ziyaret eden Memiş, Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Selim Caddesi'nde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını yerinde inceleyerek personel ile görüştü.

Memiş, Büyükşehir Belediyesi'nin Soma'da yakın zamanda açılışını gerçekleştireceği Yeni Otobüs Terminali'nde de incelemelerde bulundu. Buradaki çalışmaların yakın zamanda biteceğini ve hizmete açılacağını belirten Memiş, Soma'da bazı caddelerde yapılan yol çalışmalarını inceledi. Vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Genel Sekreter Memiş, halkın isteklerini ve taleplerini dinledi.

Son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün üstünde titizlikle durduğu Soma Maden Şehitleri Anıtı'nın yapılacağı yeri inceleyen Memiş, Soma Koordinasyon Şube Müdürü Oğuz Belgül'den buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin devam edeceğini belirten Memiş, "Soma'da gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, ilçenin sorunlarını çözmek içindir. Sorumluluk alanlarımızda Soma'yı daha yaşanılabilir bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla da sohbet etme fırsatı bulduk. Maden Şehitleri Anıtı'nda da artık sona gelindi" diye konuştu.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)



Fotoğraf

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!