Büyükşehir Kağıtspor’da Başkan Dr. Ali Yeşildal Oldu

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Kağıtspor’da Başkan Dr. Ali Yeşildal Oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 11:31

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR KAĞITSPOR KULÜBÜNÜN BAŞKANI DR. ALİ YEŞİLDAL OLDU.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kongresinde, yapılan seçimle başkanlığa Dr. Ali Yeşildal seçildi.
Türkiye’nin en çok lisanlı sporcusuna sahip olma özelliğini taşıyan, ve son on bir yılda kazandığı 2085 kupa ve madalya ile erişilmesi zor bir rekora imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün yönetim kurulunda değişikliğe gidildi. Antikkapı A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine getirilen İslam Yücel’den boşalan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanlığına Dr. Ali Yeşildal getirildi.
Seka Park Otel’de gerçekleşen kongrede başkanlığa, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı aynı zamanda Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu üyesi Dr. Ali Yeşildal, oy birliğiyle seçildi. Geçmiş yönetimlerde de kulüpte faal olarak görevlerde bulunan Dr. Ali Yeşildal sporcu kişiliğiyle de tanınıyor. Dr. Ali Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kültür Daire Başkanlığının yanında, kulüp başkanlığını da birlikte yürütecek. Dr. Yeşildal başkanlığındaki Kağıtspor kulübünün yeni yönetiminin önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.
DR. ALİ YEŞİLDAL KİMDİR?
1972 Yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu. Araklı İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nü okudu. MÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde Sinema Televizyon dalında master programını tamamladı. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi doktora programını bitirdi. Üsküdar Fm, Anadolu Ajansı ve TRT İstanbul Televizyonunda çeşitli görevlerde bulundu. Maltepe ve Üsküdar Belediyelerinde Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü yaptı. 2008-2010 yıllarında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığını yaptı. Dr. Ali Yeşildal, 2010 yılından buyana halen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanılığı görevini sürdürmektedir. Dr. Yeşildal, 2010 yılından buyana Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi “Kurumsal İletişim” dersinde üniversite öğrencilerine eğitim vermektedir. İletişim Platformu Kurucu Genel Başkanı, Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şube Başkanı, Uluslararası Hak İhlalleri İzleme Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği, Cihannüma İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürmektedir. Geçmiş dönemlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünde yönetim kurulu üyeliğinde de bulunun Dr. Ali Yeşildal, Güreş branşında aktif olarak uzun yıllar spor yaptı. Evli ve üç çocuk babası olan Yeşildal İngilizce biliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!