Büyükşehir Gaziantep'te basketbol sevinci

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Gaziantepte basketbol sevinci
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 12:01

Büyükşehir Gaziantep'te basketbol sevinci

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - TÜRKİYE Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Ligi'nin ilk yarının erteleme maçında Güneyin derbisi olarak nitelendirilen Büyükşehir Gaziantep, deplasmanıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni 69-65 kazandı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti Süper Liginin erteleme maçını 69- 65 kazanan Büyükşehir Gaziantep’te galibiyetin sevinci yaşanıyor. Birinci periyodu 14- 13, ikinci periyodu 31- 30 geride tamamlayan Büyükşehir Gaziantep, üçüncü periyodu 49- 49 tamamladı. Son çeyrekte oyunun üstünlüğünü ele geçiren Büyükşehir Gaziantep, bir ara farkı 11 sayıya kadar çıkardı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonunda salondan 69- 65 galip ayrılan taraf Büyükşehir Gaziantep oldu.

Büyükşehir Gaziantepspor Asbaşkanı Mehmet Aytaç, galibiyetin ardından teknik ekibi ve tüm oyuncuları tebrik etti. Takımın deplasmanda çok önemli bir galibiyete imza attığını belirten Mehmet Aytaç, "Öncelikle engelli sporlarına maddi ve manevi olarak destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve Kulüp Başkanımız Osman Toprak’a teşekkür ediyorum. Takımımız verilen desteğin karşılığını sportif anlamda en iyi şekilde veriyor. Ligin ilk yarısının erteleme maçı olan, aynı zamanda güneyin derbisi olarak nitelendirilen Şanlıurfa BŞB maçı bizim açımızdan oldukça önemliydi. Baştan sona oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı takımımız 69- 65 kazanarak ligde üst sıraları zorlamaya başladı. Kritik maçta önmeli galibiyete imza atan tüm takımı tebrik ediyor, aynı başarıyı ikinci yarının ilk maçı olan ve deplasmanda oynayacağımız Bağcılar maçında da göstereceklerine inanıyorum" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!