Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklar için yeni oyun parkları kuruluyor

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklar için yeni oyun parkları kuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 14:37

Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklar için yeni oyun parkları kuruluyor

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 19 ilçenin tamamında çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri yeni oyun parkları kurmak için başlattıkları projenin startını verdiklerini söyledi.



Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmaları kent geneline yayın Büyükşehir Belediyesi’nin 19 ilçede hayata geçirmeyi planladığı oyun parklarının montajını yapmaya başladığını, proje kapsamında ise her ilçeye ikişer adet oyun grubu ile salıncak, tahterevalli, dönen platform ve zıp zıp gibi oyun elemanlarının yerleştirildiğini söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin gelişimine katkı sağlayacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini de vurgulayan Başkan Enver Yılmaz, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir Ordu bırakmak adına çalışmalarımızı gayretle sürdürürken, onların bu günlerin tadını doyasıya çıkarabileceği ortamları da hazırlıyoruz. Oyun parklarında gülüp eğlenerek yarınlara mutlu hazırlanan çocuklarımızın, bu bilinci sürdürerek bizler gibi mutlu nesiller kazanmak adına çalışacaklarına inancımız tam. Oyun parkı kurulum çalışmalarında engelli çocuklarımızı da unutulmadık. Parklarımızda özel olarak tasarlanmış salıncak, tahterevalli ve tekerlekli sandalye ile kullanılan döner platform ve oyun grupları yer alacak. 19 ilçede yenilenen yüzüyle hizmete sunacağımız oyun parklarımızı çocuklarımızın güle güle kullanmasını diliyorum” dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!