Büyükşehir Belediyesi’nden Engelli Etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesi’nden Engelli Etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 11:31

AİLELERİYLE BİRLİKTE EVLERİNDEN ALINIP SARISU MESİRE ALANINA GETİRİLEN ENGELLİLER GÜN BOYUNC A GÜNEŞİN VE DENİZİN TADINI ÇIKARDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği ile birlikte Sarısu Mesire Alanında piknik düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şubesi tarafından organize edilen pikniğe katılan engelli evlerinden aileleriyle birlikte alınıp alana getirildi.
Kendilerine özel yapılan piknik sayesinde hayatlarında ilk kez çocuklarıyla birlikte dışarı çıkıp piknik yaptıklarını söyleyen engelli bireyler, Büyükşehir Belediyesi piknik için ulaşımımıza varana kadar her türlü hizmeti sağladığını belirterek Türel’e teşekkür ettiler.
Büyükşehir Belediyesi sayesinde evlerine hapsolmaktan kurtulduklarını ifade eden engelli Tahsin Dağlı “ Bizler pek fazla gezemiyoruz. Evlere hapsoluyoruz. İmkanlarımız kısıtlı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ile şehrin farklı yerlerini görme imkanımız oldu. Bu güzel hizmetler sayesinde arkadaşlarımızla daha çok kaynaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!