Büyükşehir Belediyesi muhtarlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir Belediyesi muhtarlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 18:01

Büyükşehir Belediyesi muhtarlarla buluştu

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Muhtarlar Buluşması’nda muhtarlarla bir araya geldi.
Bozyazı, Anamur, Gülnar, Mut, Silifke ve Erdemli ilçesindeki muhtarların ağırlandığı Ulu Resort Hotel'deki programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz  katıldı.
Programın açılışında konuşan Kocamaz, ''Mersin hepimiz için çok özel bir yer. Hep birlikte bu kente hizmet ediyor olmaktan onur duyuyoruz. Demokrasi insan onuruna yakışan en önemli rejim. Bu rejimin ilk basamağı da halkla birebir temas içerisinde, diyalog içerisinde olan muhtarlarımız. Yaşadığımız bölgelere hep birlikte gönül rahatlığı ve dayanışma içerisinde hizmet edeceğiz. Muhtarlarımız kendi yaşadıkları mahallenin müşterek ihtiyaçlarını dile getirecek'' dedi.
Konuşmaların ardından verilecek olan seminerin önemini vurgulayan Kocamaz, ''Değerli hocalarımız size sosyal ilişkiler ve bir yöneticide olması gereken özelliklerle ilgili bazı bilgiler de sunacaklar. Dolayısıyla hocalarımızı can kulağıyla dinlediğimizde buradan ayrılırken, çok şeyler öğrendiğimizi fark edeceğiz. Biz yıllardır bu tür eğitimleri belediye başkanlarımıza ve belediye çalışanlarımıza veriyoruz. Kendimiz de bu eğitimleri aldık ve almaya devam ediyoruz'' diye konuştu.
Ardından, 18-20 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan programın ilk gününde, muhtarlara eğitim ve davranış bilimleri uzmanı Murat Ertan tarafından 'Beden Dili ve İletişim' ile Yrd. Doç. Dr. Uğur Şadioğlu tarafından 'Mahalle Muhtarlığının Türk Yönetim Sistemindeki Yeri ve Dönüşümü' adlı seminerler verildi.


FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!