Büyükşehir belediyesi iş sağlığı ve güvenliği sloganını belirlemeye başladı

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir belediyesi iş sağlığı ve güvenliği sloganını belirlemeye başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 12:55

Büyükşehir belediyesi iş sağlığı ve güvenliği sloganını belirlemeye başladı

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-TEKİRDAĞ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Sloganını Belirliyor’ slogan yarışmasının seçici kurulu bir araya gelerek başvuruları değerlendirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Recai Süvari, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Çiğdem Karip’’ten oluşan seçici kurul, dereceye giren sloganları 12 Şubat’ta açıklayacak. Yarışmanın ödül töreni ise 19 Şubat’ta gerçekleşecek.  Dereceye giren kişilerden 1’inciye yarım Cumhuriyet altını ve birincilik plaketi, 2’nciye çeyrek Cumhuriyet altını ve ikincilik plaketi, 3’üncüye ise 1 gram altın üçüncülük plaketi takdim edilecek.

Sadece Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personelinin katılımına açık olan slogan yarışması ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı “ Daire başkanlığımızda tüm çalışma sahalarında ve personelin iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar yürütülmektedir. Yapılan çalışmalar doğrultusunda personelimizde iş sağlığı ve güvenliği kültürü bilincinin yaygınlaştırılması adına ve personelin çalışmalara katkıda bulunmasını teşvik etmek ve farkındalığı yaratmak amacı ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Sloganını Belirliyor slogan yarışmasını düzenledik’ denildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!