Büyükçekmece'deki mahalle iftarında Coşkun Sabah şarkılarıyla renk kattı

Güncelleme Tarihi:

Büyükçekmecedeki mahalle iftarında Coşkun Sabah  şarkılarıyla renk kattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 11:26

Büyükçekmece'deki mahalle iftarında Coşkun Sabah şarkılarıyla renk kattı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) BÜYÜKÇEKMECE Belediyesi'nce Barış Manço Parkı’nda verilen mahalle iftarına  Mimaroba, Sinanoba ve Ekinoba sakinleri katıldı. İftar sonrasında sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı, geceye şarkılarıyla renk kattı.

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün konuşmasında Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularını perçinleyen bir ay olduğuna vurgu yaptı. Coşkun Sabah da  “Büyükçekmece İstanbul’un en güzel ve en yaşanabilir ilçeleri arasında ilk sıralarda geliyor. Bugün içinde bulunduğumuz parkın eski halini de bilen biriyim. Şimdi bu muhteşem parkın bir başka benzeri yok. Tüm bu güzel hizmetlerin mimarı Başkan  Hasan Akgün’ü kutluyorum” dedi.

Başkan Hasan Akgün de  “Coşkun Sabah, kendisine has tarzıyla ayrıcalıklı bir sanatçıdır. Uduyla, duruşuyla ve sürekli artan performansıyla örnek bir isimdir. Kendisini Büyükçekmece’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bize yaşattığı bu unutulmaz gece için önce şahsım sonra da Büyükçekmece ailem adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!