Büyükçekmece Festivale Hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Büyükçekmece Festivale Hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 10:43

16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarında sona gelindi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "15 yıldır olduğu gibi bu yılda ülkemizi ve Büyükçekmece’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.
31 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali için yoğun bir hazırlık temposu geçiren Büyükçekmece Belediyesi, ilçenin her noktasında titiz bir çalışma yürütüyor.
SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere belediyenin bütün birimlerinde adeta seferberlik ilan edildi. Festival etkinliklerinin ağırlıklı olarak gerçekleşeceği Kültürpark’ta çevre düzenlemesi, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarının yan ısıra tarihi köprü de led ışıklandırma yeniden sistemiyle aydınlatıldı. Ayrıca Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Kültürpark ve Kordonboyu girişine yaptırılan "Büyükçekmece’yi seviyorum" ve "Festivali seviyorum" yazılı kentsel donatı elemanları daha şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Festivalin ana organizasyonlarından Uluslararası El Sanatları Atölyesi Sergisi’ne ev sahipliği yapacak olan tarihi Kervansaray da festival hazırlıkları kapsamında yeniden düzenlendi.
"ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"
16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin her açıdan çok daha farklı ve çok daha renkli olacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Belediyemizin bütün birimleri gece gündüz demeden çalışarak bütün hazırlıkları tamamladı. Bu yıl 64 ülkeden 1600 kültür ve sanat elçisini Büyükçekmece’de ağırlayacağız. 15 yıldır olduğu gibi bu yılda ülkemizi ve Büyükçekmece’mizi en iyi şekilde temsil edip adını tüm dünyaya duyuracağız" açıklamasını yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!