Büyük parti yeni yılda

Güncelleme Tarihi:

Büyük parti yeni yılda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2009 00:00

2009 yılında iyi bir çıkış yakalayan Sunshine Band Orkestrası, teşekkür amacıyla Ocak ayında yeni yıla merhaba partisi düzenleyecek.

Haberin Devamı

İZMİR’in önde gelen sanatçılarının kurduğu, 2009 yılında iyi bir çıkış yakalayan Sunshine Band Orkestrası, kendisini destekleyenlere teşekkür amacıyla Ocak ayında yeni yıla merhaba partisi düzenleyecek. Sunshine Band’ın orkestra şefi Muhittian Yıldız, Atatürk Kültür Merkezi’nde verdikleri 2009 yılının son konserinde açıkladı.

Çılgın bİr eğlence

Orkestra şefi Muhittin Yıldız, 2010 yılında AKM’de gerçekleştirecekleri konserlerin yanı sıra, izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine Ocak ayı içerisinde gece boyunca dans edebilecekleri, güzel bir repertuarla çılgınca eğlenebilecekleri, yeni yıla merhaba partisi düzenleyeceklerini söyledi. Yeni yıl partisinin mekan arayışı içerisinde olduklarını belirten Yıldız, yer ve tarihi önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını dile getirdi. Sunshine Band Orkestrası’nın yılın son konseri yine büyük ilgi gördü ve sanatseverlerin bir bölümü geceyi yürüme boşluklarında oturarak izledi. 2 saat süren konserde solist kadrosu ve sergilenen performans izleyenleri büyüledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!