Bursaspor Durmazlar aile havası yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Durmazlar aile havası yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 15:49

Bursaspor Durmazlar aile havası yakaladı

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - BURSASPOR Durmazlar kahvaltıda bir araya gelirken Başantrenör Şemsettin Baş, "Takım olgusunun gelişmesi ve kimyanın oturması için en önemli etkenlerden bir tanesi bu.Bir aile havası yakaladık" dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde 28 Ekim Cumartesi günü saat 18:00'de Ormanspor'u konuk edecek Bursaspor Durmazlar, Kültürpark'ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Bursaspor Durmazlar Başantrenörü Şemsettin Baş, "Biz takım olarak her Çarşamba buluşup kahvaltı yapıyoruz, çünkü bizim birlikte olmaya birlikte zaman geçirmeye takım olmaya ihtiyacımız var. Takım olgusunun gelişmesi ve kimyanın oturması için en önemli etkenlerden bir tanesi bu.Bir aile havası yakaladık iyi gidiyoruz inşallah bu böyle devam eder" dedi.

EN BÜYÜK RAKİP ZAMAN

Takım hakkında değerlendirmelerde de bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "En büyük rakibimiz zaman.Sakatlarımız var, ben hiç böyle bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirmedim. Hala iki tanesi devam eden sakatlıklarımız var. Sezona istemediğimiz gibi başladık bunun en büyük nedeni sakatlık ancak çocuklar çok çalışıyor. Önümüzde zorlu maçlar var bir hafta içerisinde üç zorlu maç yapacağız.. Oynayacağız maçların hepsi birbirinden zorlu. Söylediğim gibi bu ligte herkes herkesi yenebilir. Her maçı ciddiye almalıyız, sakat arkadaşlarımız döndüğünde çok daha iyi olacağız" diye konuştu.

'ŞİMDİ GÜÇLENDİK'

Takım kaptanı Salih Uğraşan ise yaptığı açıklamada "Takım olarak aile olma yolunda ilerliyoruz.Zaten yeni transferlerimizin hepsi uyumlu insanlar, bu süreç kolay oldu. Sakatlıklardan dolayı sezon başında istemediğiz sonuçlar aldık. Ama şimdi güçlendik daha iyi durumdayız. Ve zaten daha iyi durumda olmamız lazım zorlu maçlar bizleri bekliyor" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!