Bursa Büyükşehir masa tenisinde Türkiye Şampiyonu

Güncelleme Tarihi:

Bursa Büyükşehir masa tenisinde Türkiye Şampiyonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 16:38

Bursa Büyükşehir masa tenisinde Türkiye Şampiyonu

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA Büyükşehir Belediyespor, Spor-Toto Kadınlar Masa Tenisi Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı.
Sezona mücadele ettiği 3 kulvarda da şampiyonluk parolasıyla başlayıp önce Ziraat Türkiye Kupası, ardından geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Spor Toto Süper Ligi’ni de ilk sırada tamamladı. Yeşil beyazlı ekip, mücadele ettiği 3 kulvarı da şampiyon olarak tamamlama başarısını gösterdi.
Sezon boyuncu yapılan 7 etabı namağlup geçerek 36 puanla en yakın rakibine 3 puan fark atan yeşil beyazlılar, Bursa’da yapılan sezonun son etap maçlarında rakiplerine boyun eğse de ligi Fenerbahçe ve Tigemspor’un  önünde  39 puanla lider bitirmeyi bildi.
KUPAYI ALDILAR
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Şampiyonluk kupasını Masa Tenisi Federasyon Başkanı Kerim Koç ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın elinden aldı.
HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ
Bursa Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, sezon başında hedefledikleri bütün kupalara ulaştıklarını ve bir sonraki sezonda başarılarını adım daha ilerleterek Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu da Bursa’ya kazandırmak istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!