Burs için teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Burs için teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 18:16

Burs için teşekkür ziyareti

Haberin Devamı

 

FETHİYE, (DHA) - FETHİYE Belediyesi'nden aldığı bursla üniversite eğitimini tamamlayarak Adıyaman Valiliği'ne İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak atanan Efe Ümit Ceylan, Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı'yı ziyaret ederek teşekkür etti.

2010 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazanan Fethiyeli Efe Ümit Ceylan, 4 yıl boyunca Fethiye Belediyesi bünyesinde kurulan Fethiye Öğrenim Çağındaki Gençleri Yetiştirme ve Dayanışma Derneği'nden burs aldı. Okulundan mezun olup Adıyaman Valiliği'ne uzman yardımcısı olarak atanan Ceylan, Fethiye Belediyesi'ne gelerek Başkan Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti. Bursun kendisine büyük katkı sağladığını söyleyen Ceyhan, Başkan Saatcı'ya teşekkür etti.

'NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ'

Bu tür ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu anlatan Başkan Saatcı "Göreve geldiğimiz ilk yıllarda öğrencilerimize burs veren derneğimizi kurduk. Ne kadar önemli bir iş olduğunu şimdi hepimiz görüyoruz. Burada Fethiyeli öğrencilerimize burslar vererek, eğitimlerine destek olmaya çalışıyoruz. Efe yeğenim Adıyaman Valiliği'ne atandı. Başarısından dolayı kendisini kutluyorum. Bu çocuklarımız ülkemizin köşe taşları olacak. Biz de hep onların yanlarında olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!