Burhaniye’de yardım meleği başkan güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye’de yardım meleği başkan güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 12:33

Burhaniye’de yardım meleği başkan güven tazeledi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçesinde, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Şubesi’nin seçimli genel kurulu sonucunda, 35 yıllık başkan Merih Hacer Turgut, güven tazeledi. Tek liste ile gidilen seçimlerden sonra üyelere teşekkür eden 80 yaşındaki Başkan Turgut, daha çok vatandaşa yardım eli uzatmak için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Burhaniye Şubesi’nin seçimli genel kurulu Ticaret Odası Salonu’nda yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde kullanılan oyların tamamını alan 35 yıllık Başkan Merih Hacer Turgut, tekrar başkan seçildi. Yardım için geziler ve yemekler düzenlediklerini anlatan Merih Hacer Turgut, “Bugün seçimli genel kurulumuzu yaptık. Derneğimiz 90 yıl önce kuruldu. Ben de 35 yıldan bu yana aralıksız başkanlık yapıyorum. Bırakmak istiyorum. Ancak arkadaşlarım beni bırakmıyorlar. Her yıl, kızlar çoğunlukta olmak üzere 50 öğrencimize burs veriyoruz, 22 yaşlımıza destek oluyoruz, 120 kişiye Ramazan yardımı, 7 bin lira tutarında da acil yardımı yaptık. Beni destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha çok kişiye yardım edebilmek için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Dernek Başkanı Merih Hacer Turgut’un yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Lütfiye Eren, Ayşe Boladan, Yüksel Yüksel, Emine Savut, Gülten Şenöz, Aliye Çolak, Aysan Sözer ve Şengül Ayaz. Denetleme Kurulu’nda ise Fikret Sucuoğlu, Gül Yılmaz ve Gülgün Seçer yer aldı.

Sefer TALAY / BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!