Burhaniye'de vatandaşlara çorba ikramı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Burhaniyede vatandaşlara çorba ikramı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 11:57

Burhaniye'de vatandaşlara çorba ikramı yapıldı

Haberin Devamı

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi'ne ait Mobil Aşevi ile Burhaniye ilçesi pazaryerinde vatandaşlara sıcak çorba dağıtımı yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Mobil Aşevi, Burhaniye'de pazaryeri önünde vatandaşlara sıcak çorba ikramı yaptı. İlk çorba dağıtımı AK Partili Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından yapıldı. Belediye Başkanı Necdet Uysal çorba dağıtımının ardından, pazar esnafına hayırlı işler diledi.

Esnaf ile pazara alışverişe gelen vatandaşların da sıkıntılarını dinleyen Başkan Uysal, çorba dağıtımı uygulamasından dolayı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu’na teşekkür etti. Uysal, “Mobil Aşeviyle birlikte sıcak çorba dağıtımı soğuk havalarda halkımız için güzel bir uygulama oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mobil Aşevine gelen vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Pazar esnafımızla bir araya geldik. Soğuk günlerde sıcak çorbayla halkımız ile sıcak bir muhabbet ettik” dedi.

Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!