Burhaniye Kaymakamı Öner, başarılı sporcuları kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye Kaymakamı Öner, başarılı sporcuları kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 16:51

Burhaniye Kaymakamı Öner, başarılı sporcuları kabul etti

Haberin Devamı

BALIKESİR'de düzenlenen Özel Sporcular Okullar Arası Atletizm İl Birinciliği Yarışmasında derece giren Burhaniyeli 11 öğrenci, Kaymakam Hüseyin Öner'i ziyaret etti.

Balıkesir İsmail Akçay Atletizm Pistinde, il genelindeki lise ve ortaokul öğrencileri arasında "Özel Sporcular Okullar Arası Atletizm İl Birinciliği Yarışması düzenlendi. Yarışmada Burhaniye'den 11 lise ve ortaokul öğrencisi ,100 metre, 300 metre, 400 metre, 800 metre ve 1500 metre koşu, uzun atlama ve gülle atma branşlarında il birincilikleri ile ikincilik elde etti. Burhaniyeli öğrenciler, 7-8 Nisan tarihi arasında Karaman ilinde düzenlenecek olan, 'Özel Sporcular Okullar Arası Türkiye Atletizm' yarışmalarında Balıkesir’i temsil etme hakkı kazandı.

Başarılı sporcular, İl Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, okul müdürleri ile Kaymakam Hüseyin Öner’i ziyaret etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Öner, kendilerine okuma kitapları hediye etti. Kaymakam Öner, "İlçemiz öğrencilerinin başarıları her geçen gün artmaktadır. Bu başarılara katkı sağlayan öğretmen ve okul müdürlerimizi de kutluyorum. Biz de, tüm imkanlarla destek vermeye devam edeceğiz. Bu sayede, Burhaniye’mizin hem akademik hem sportif başarılarının çoğalarak devam etmesini arzuluyoruz” dedi.

Sefer TALAY / BURHANİYE(Balıkesir), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!