Burcu Ünlü fidanlarda yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Burcu Ünlü fidanlarda yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 10:54

Burcu Ünlü fidanlarda yaşayacak

Haberin Devamı

İZMİR'de, geçirdiği rahatsızlık sonucu geçen 11 Şubat'ta yaşamını yitiren 27 yaşındaki psikolog Burcu Ünlü adına ailesi ve arkadaşları, Ege Orman Vakfı ile birlikte koru oluşturdu. Foça ağaçlandırma sahasında oluşturulan 1646 fidanlık koruda, fidanlar Burcu Ünlü anısına dikildi.

İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görev yapan psikolog Burcu Ünlü Korusu için düzenlenen fidan dikim törenine, babası Hasan Basri Ünlü, annesi Serap Ünlü, kardeşi Burak Ünlü ve arkadaşları katıldı. Törende konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, Foça ağaçlandırma sahasında Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, "Mutlu olaylarda olduğu gibi acılarımızı paylaşmak için de korular oluşturduk. Bunlardan birtanesi de Burcu Ünlü anısına gerçekleşiyor. Vakıf kurulduğundan beri hep bir inancımız vardı yitirdiklerimizi bir fidan da bin yıl yaşatmak dileği ile başladık vefatlar sonrası oluşturduğumuz korulara. Bu dünyada yeniden bir canlı da hayat bulduklarına inanıyoruz. Yeniden nefes alıyorlar yeniden nefes veriyorlar ve arkalarında bu kadar güzel bir eser bırakıyorlar" diye konuştu.

Burcu Ünlü'nün babası Hasan Basri Ünlü de korunun oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Burcu Ünlü'nün üniversiteden arkadaşı Müge Hanay Ünveren, "Burcu çok hayat doluydu. Biz onu çok erken kaybettik nefesi yetmediği için aramızdan ayrıldı. Şimdi doğaya karışıp bize nefes olarak geri dönecek. Aslında bu düşünce hepimize çok iyi hissettiriyor. Ege Orman Vakfı'na çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, Ünlü'nün babası Hasan Basri Ünlü'ye günün anısına plaket takdim etti ve fidanlar Burcu Ünlü anısına toprakla buluşturuldu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!