GeriSeyahat Burcu Çetinkaya’nın tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Burcu Çetinkaya’nın tatil sırları

Burcu Çetinkaya’nın tatil sırları

Rallici Burcu Çetinkaya, seyahatte özgürleştiğini söylüyor. Yeni kültürleri keşfetmeyi seviyor. Pek çok ülke gezdi bugüne kadar. Temmuzda ralli için Lübnan’a gidecek. Hayali Latin Amerika’yı gezmek İşte Çetinkaya’nın favori mekânları...

BAR

Music Hall
Beyrut

Sporcu olduğum için bar ve gece kulüplerinde pek zaman geçirmiyorum. Fakat Beyrut’ta gittiğim Music Hall bir tiyatro gibiydi. Farklı sahne performanslarıyla 10’dan farklı müzik grubu sahne aldı.

OTELLER

Serena Hotel - İslamabad /Pakistan

“Pakistan renkli kültürüyle ve değişik medeniyetleriyle, birbirinden farklı kabilelerin etkileriyle çok sevdiğim, her köşesinde farklı güzellikler keşfettiğim bir ülke. İslamabad’daki bu otel ise özellikle dekorasyonu ve yemekleriyle ve SPA’sıyla çok beğendiğim bir otel.” Konaklama fiyatı kişi başı 680 TL’den başlıyor.

Burcu Çetinkaya’nın tatil sırları

(www.serenahotels.com)

Qasr Al Sarab Hotel
Abu Dabi-Birleşik Arap Emirlikleri

“Ortadoğu’da gördüğüm en muhteşem otel. Abu Dabi Çöl Rallisi’nde burada kaldım. Şehre uzak ama çölde dinginlik, sakinlik ve kafa dinlemek için muhteşem. Şafakta çöl yürüyüşü, okçuluk, atla geziler gibi birçok aktivite de yapabilirsiniz. Dünyanın birçok yerini gezdim ama güneşin en güzel doğduğu yerlerden birisiydi burası. Otel, servis ve yemek kalitesi olarak da gittiklerimin en iyisiydi.” Oda fiyatı 470 TL. (qasralsarab.anantara.com)

Gloria Hotel Serenity - Belek/Antalya

“Denize bakan muhteşem manzaralı odalarıyla, keyifli havasıyla ve özellikle de dekorasyonuyla çok beğendiğim bir otel. Otelin içine girince huzur ve mutluluk hissediyorum.” Oda fiyatı 950 TL’den başlıyor. (www.gloria.com.tr)

RESTORAN

Sarastro Restoran - Londra

Rahmetli Reşat Niyazi’nin eskicilerden, tiyatrolardaki dekorlardan toplayarak adeta müzeye çevirdiği bu muhteşem restoran çok etkilemişti beni.
(www.sarastro-restaurant.com)

False