Bünyan'dan iftar programları aralıksız sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Bünyandan iftar programları aralıksız sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 16:11

Bünyan'dan iftar programları aralıksız sürüyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BÜNYAN Belediyesi tarafından Yenisüksün Mahallesinde vatandaşların katılımıyla iftar programı düzenlendi.
Bünyan Belediyesi iftar buluşmaları Yenisüksün mahallesinde devam etti. İftar programına Bünyan Kaymakamı Ömer Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Keskin, Ali Erarslan, Erkan Kayapınar, mahalle muhtarı Hüseyin Akkuş ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sonrası konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif bereket, dayanışma, ibadet, irade ve sabrın yoğunlaştığı mübarek aylarımızdan biridir. Varlık için şükre, yokluk için tevekküle sarılacağımız Ramazan ayı, iyi insan olabilmeyi başarmak için bir fırsat ve vesiledir. Bunu en iyi şekilde değerlendirip, kendimizi alacağımız son nefesimize kadar aynı düsturdan sapmadan yaşamayı öğrenmeye ve bu anlamda iyi örnek olmaya hazırlamalıyız. Bünyan Belediyesi olarak Ramazan ayının heyecanı ve coşkusunun bütün mahallelerimizde yaşanması, için gayret sarf ediyoruz. Sizlerle aynı iftar sofrasında buluşuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
İftar sonrası sahnelenen Hacivat-Karagöz, Aşık ile Maşuk, Meddah ve semazensi gösterileri özellikle çocuk ve kadınlar tarafından ilgiyle izlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!