Bünyan'da spor ve çocuk oyun alanı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bünyanda spor ve çocuk oyun alanı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 11:41

Bünyan'da spor ve çocuk oyun alanı açıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- BÜNYAN Belediyesi tarafından Yünören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor ve çocuk oyun alanı hizmete açıldı.
Açılış törenine, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Bünyan ve Akkışla Ziraat Odası Başkanları Lütfü Özsolak ile Sedat Eraslan, Belediye meclis üyeleri Mustafa Keskin, Özkan Altun, Ali Erarslan, AK Parti Bünyan İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özbek ve Vural Akagündüz, mahalle muhtarları ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, şöyle dedi:
"Geçen zaman içinde mahallemizde Bünyan Belediyesi olarak 7 bin 500 metrekare, Büyükşehir Belediyesi ile 8 bin metrekare olmak üzere toplamda 15 bin 500 metrekare kilitli parke yol çalışması yaptık. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz 63 çöp konteynırı dağıtımı yaparak haftada bir gün düzenli olarak çöpleri alıyor. Zabıta Müdürlüğümüz haftada bir gün larva ve haşereyle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını yapıyor. Her yaştan insanımızın sağlıklı bireyler olarak yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yürüttüğümüz park alanları, spor tesisleri ve mesire alanı oluşturma çalışmalarımızdan birini daha mahallemizde tamamladık. Sizlere, çocuklarınızla birlikte güzel vakit geçirebileceğiniz bir spor ve oyun alanı hediye etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin sabrı ve duası ile spor alanları, çocuk parkları, yol çalışmaları temizlik hizmetleri ve daha birçoğu sizlerle buluşamaya devam edecek."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!