Bulutlar: Kapımız açık

Güncelleme Tarihi:

Bulutlar: Kapımız açık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 18:15

Bulutlar: Kapımız açık

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Kültür merkezinde 36 değişik kurs açıldığına işaret eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Kurs almak isteyenlere kapımız ardına kadar açık" dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılan pastacılık kursuna kadınlar değişik pasta, kek ve kurabiye yapanın inceliklerini öğreniyor. 
Evde boş olan zamanlarını kursta değerlendirdiklerini anlatan kursiyerler, hem değişik unlu mamul yapmayı öğrendiklerini hem de yeni arkadaşlar edindiklerini bildirdirdiler. 
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise "Belediyemize ait Kültür Merkezinde açılan kurslar yoğun ilgi görüyor. 36 alanda uzman eğitimciler tarafından verilen kurslara ilgi, mutluluğumuz. Özellikle ev hanımlarının yoğun katılımını görüyoruz. Kursiyerlere haftada 2 gün eğitim veriyoruz. Kursiyerler yaş pasta, kek, kurabiye, poğaça, çörek, börek ve her türlü unlu mamul yapımının eğitimini alıyor. Bu ilgiyi görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kültür Merkezimizin kapıları ardına kadar açık. Herkesi bekliyoruz. "
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!