Bülent Ersoy, şahitlik yaptığı nikahta damadı fena fırçaladı!

Güncelleme Tarihi:

Bülent Ersoy, şahitlik yaptığı nikahta damadı fena fırçaladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 13:37

Sahnelerin divası Bülent Ersoy, nikah şahitliği yapmak için katıldığı bir nikah töreninde esprileri ile herkesi kırdı geçirdi. Damada attığı fırça ise olay oldu. Diva magazin muhabiri Hasan Kocabıyık'ın nikahında şahitlik yaptı.

Haberin Devamı

Ünlü Diva Bülent Ersoy ve Burcu Esmersoy, magazin muhabiri Hasan Kocabıyık'ın nikahında şahitlik yaptılar. Bir çok ünlü ismin de katıldığı nikaha Bülent Ersoy damgasını vurdu. Ersoy, daha salona girer girmez “Ben bu düğüne şahit olarak değil gelin olarak geldim,herkes ona göre davransın.” dedi. Bülent Ersoy'un bu esprili sözleri herkesi güldürdü.

Bülent Ersoy, şahitlik yaptığı nikahta damadı fena fırçaladı

Muzip sözlerine törende de devam eden Bülent Ersoy damada, “Benim gibi afet bir hatun dururken, bu sıska hatunu mu aldın Hasan! Allah seni bildiği gibi yapsın.” dedi. Çiftin evet demelerinin ardından bayılmış numarası yapması ise herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

Haberin Devamı

N,kah töreninin ardından takı merasimine geçilmesi sırasında Bülent Ersoy, yine yaptı yapacağını. Ersoy, “Ne takacağımı söylemek istemiyorum ama ben Bülent Ersoy'um en ufağı 5’i 1 yerde takarım.” diyerek esprilerini devam ettirdi. Siyah kıyafetleri ile şıklığı elden bırakmayan Diva Bülent Ersoy, nikah törenine renk kattı.

Bülent Ersoy, şahitlik yaptığı nikahta damadı fena fırçaladı

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy, 9 Haziran 1952 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren müziğe karşı ilgi duymaya başladı. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak devam etti. Melahat Pars ve Rıdvan Aytan gibi üstadlardan dersler aldı. Sahneye adımını ilk kez 1970 yılında dönemin ilk aile gazinolarından birisi olan Özlem Aile Gazinosu'nda attı. Bülent Ersoy, sahnelerin Divası olarak anılıyor.

BAKMADAN GEÇME!