Bucaspor'dan 2'de 2 sevinci

Güncelleme Tarihi:

Bucaspordan 2de 2 sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 13:54

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Ofspor'un ardından Kocaeli Birlikspor'u da yenip ikide iki yaptı. Kocaaeli'den 3 puanı 3-1'lik skorla alan sarı lacivertlilerde transferin son gününde kadroya katılan tecrübeli futbolcular da kendilerini göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Başkan Çetin Kayışlı camiaya iddialı mesajlar verdi. Kayışlı, "Ligin ilk haftalarında bocaladık. Sadece zamana ihtiyacımız vardı. Şimdi artık yükselişe geçtik. Bundan sonra daha fazla ağırlığımızı hissettireceğiz. Bu ligin üzerinde bir kadromuz var. Deneyimli futbolcularımız hazır hale gelmeye başladı. Gençlerimiz de çok mücadeleci.'' diye konuştu. 
Mali kriterlere uyulmadığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği 3 puan silme cezasının henüz resmiyet kazanmadığını da belirten Başkan Kayışlı, "Şu an Tahkim Kurulu'nun yaptığımız itirazı değerlendirmesini bekliyoruz. Puanımız silinse dahi takımımızın bunu telafi edeceğine inanıyorum. Kesinlikle seri galibiyetler yakalamalıyız. 2 maç üst üste kazandık, en az 5 karşılaşmamızı daha kayıpsız geçmeliyiz ki yarışın iddalı takımlarından biri olalım. Bunu yapabilecek potansiyelimiz var. O nedenle benim içim rahat" dedi.
Teknik Direktör İlker Seven ise geride kalan 6 haftanın en iyi futbolunu oynadıklarını dile getirdi. Seven, "Kocaeli Birlikspor şu ana kadar evinde gol dahi yememişti. Biz beraberliğin kötü bir sonuç olmayacağını düşünüyorduk, galibiyetle müthiş bir iş başardık" dedi. 

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!