Bucaspor umut vermiyor

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor umut vermiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 12:56

Bucaspor umut vermiyor

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Nazilli Belediyespor ile berabere kalann Bucaspor, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da taraftarlarına endişeli günler yaşatıyor. Geçen sezon ilk 13 haftada 13 puan toplayan ve son maçta mucize eseri ligde kalmayı başaran sarı lacivertli ekip, bu sezon 13 haftada 14 puan alabildi.
Son iki sezondur mali kriterleri yerine getiremediği için Futbol Federasyonu tarafından 3 puanı silinen Bucaspor'da düşme korkusu yaşanırken, takımın sergilediği futbol da taraftarlara umut vermiyor.   

Sezona Teknik Direktör İlker Seven'le başlayıp, 9'uncu haftada takımı Fatih Uygun'a emanet eden Başkan Çetin Kayışlı ise umutlu konuştu. Düşme korkusu yaşamayacaklarını belirten Kayışlı, "Ben bardağın dolu tarafına bakıyorum. Düşme hattıyla aramızda 4 puan olsa da bu takım toparlanacak. Kimse karamsarlığa kapılmasın, taraftarımızdan destek bekliyoruz. İyi bir kadromuz ve teknik ekibimiz var. Pazar günü deplasmanda İstanbulspor'u yenerek çıkışa geçeceğiz" dedi. Bucaspor'da sakat olan Adil ile Emre Toraman İstanbulspor maçında oynamayacak.
 
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!