Bucak Belediye Oğuzhanspor şampiyon (2)

Güncelleme Tarihi:

Bucak Belediye Oğuzhanspor şampiyon (2)
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:09

Bucak Belediye Oğuzhanspor şampiyon (2)

Haberin Devamı

ŞAMPİYON COŞKU İLE KARŞILANDI

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) deplasmanda karşılaştığı Akşehir Spor'u 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaşan Bucak Belediye Oğuzhanspor, dün gece coşkuyla karşılandı. Akşehir dönüşü Kahveler kavşağında konvoy ve coşkulu taraftar grubuyla karşılanan Bucak Belediye Oğuzhanspor kafilesi yoğun ilgi nedeniyle yaklaşık 1 saatte Cumhuriyet Meydanı'na ulaşabildi.

Meydanda yüzlerce kişi toplanarak Bucak Belediye Oğuzhanspor'un şampiyonluğunu kutladı. Tezahüratlar eşliğinde şarkılar ve türküler söylendi. Daha sonra şampiyon sporcular anons edilerek tanıtıldı. Futbolcu ve taraftarlar uzun süre eğlenerek şampiyonluğu kutladı. Kutlamalara Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile Kaymakam İsmail Bayata da katıldı.

'SON 90 DAKİKAMIZ VAR'

Bucak Belediye Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Süleyman Mutlu, bu şampiyonluğu çok zor şartlarda kazandıklarını belirterek, "Biz buraya çok zorluklar ile geldik. Başta çok kıymetli futbolcu kardeşlerimi sizlerin adına kucaklıyorum. Bu kardeşlerimiz kan döktüler, ter döktüler şampiyon oldular. Çok güzel bir teknik kadromuz vardı, malzemecisinden tutun yardımcısına kadar herkesin emeği çok büyük oldu. Yönetim kurulumuzdaki 25 arkadaşımız gecesini gündüzüne kattı, baştan inandılar ve finali buldular. Şimdi bir 90 dakikamız daha var, ikinci bir 90 dakika değil. İlk 90 dakikada şampiyon olarak bu meydanda sabaha kadar 3'üncü Lig eğlencesini yapacağız. Şampiyonluk hayırlı olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!